Bottle/Cheese. Всички права запазени
loading

Доставка и плащане

1. ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИ СТОКИ

1.1. След като постъпи поръчка от Потребител в bottlecheese.com, ние я обработваме. Ако е налична цялата необходима информация, приемаме поръчката. Потребителят ще получи потвърждение по имейл, че успешно е направил поръчка в bottlecheese.com.

1.2. Доставки на поръчаните кутии извършваме само в работни дни, включително в събота – без неделя и официални празници.

1.2.1. Доставка на единична поръчка и до 5 (пет) броя Bottle/Cheese кутии ще извършим в срок до 4 работни дни от момента, в който получите имейл за потвърждение на приета поръчка.

1.2.2. Доставка на поръчка от над 5 (пет) броя Bottle/Cheese кутии ще извършим в срок от 7 работни дни от момента, в който получите имейл за потвърждение на приета поръчка.

1.3. Доставките извършваме чрез партньорите ни от куриерска фирма “ИНТЕРЛОГИСТИКА КУРИЕР” ЕООД, като обичайните часове за доставка са от 9.00 до 17.30 часа.

1.4. За доставката е необходим точно посочен от Потребителя адрес (жилищен или служебен), или до офис на куриерска фирма “ИНТЕРЛОГИСТИКА КУРИЕР” ЕООД във Вашия град.

1.5. Доставката на продуктите от Bottle/Cheese е безплатна, с изключение на продукти, заявени за плащане с наложен платеж – при този метод на плащане се дължи такса Доставка в размер на 4.80 лв. за пратка до 3 кг.

1.6. Всяка пратка е застрахована, като застраховката е за сметка на Продавача.

1.7. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма “ИНТЕРЛОГИСТИКА КУРИЕР” ЕООД, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

2. ПЛАЩАНЕ

2.1. Можете да заплатите поръчаната стока по няколко начина:

2.1.1. През системата на ePay;

2.1.2. През системата на PayPal;

2.1.3. С банков превод по сметка на Bottle/Cheese;

2.1.4. С „наложен платеж” – плащане в брой на куриера при доставката – дължи се такса Доставка към куриера в размер от 4.80 лв. за пратка до 3 кг.

*Независимо от избрания от Вас начин на плащане сумата за заплащане е една и съща и не се начисляват допълнителни такси, освен за точка 2.1.5. С „наложен платеж“.